Başkan Ergün’e Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.02.2024 19:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ile birlikte Cumartesi günü esnaf ve vatandaşları selamladı. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ergün, 4 Şubat’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına Manisalıları davet etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, KAÇEP İl Başkanı Gonca Aras, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, meclis üyeleri, parti teşkilatları ile birlikte Cumartesi günü esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Günün ilk programında Bülent Koşmaz Parkı’nda kurulan seçim standında vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden hareket ederek, işyerleri ve dükkanlara hayırlı işler diledi. Programın ikinci durak noktasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan seçim standında vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve futbol topu armağan etti. Seçim standının ardından Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde yine ziyaretlerini sürdüren Başkan Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve beraberindeki heyet, İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinden Manisa Lisesi’ne kadar devam eden programda halkı selamladı.

 

Manisalılar Destek Sözü Verdi  

Gün boyunca süren programda vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Ergün, 4 Şubat’ta Cumhuriyet Meydanı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına Manisalıları davet etti. Vatandaşlar da kendilerini selamlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir kez daha destek vereceklerinin sözünü verdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.