Alaşehir’in 100 Yılı Susuzluktan Kurtulacak - Haberler - Cengiz ERGÜN
13.02.2024 18:35

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe merkezinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve zamanla deformasyona uğrayan 50 yıllık içme suyu ana ishale hattında yürütülecek olan çalışmaları inceledi. Yaklaşık 120 milyon TL yatırım bedeli ile ilçe merkezinde 17 kilometrelik çelik hat döşenecek. Temsili olarak çelik hatta kaynak yapan Başkan Ergün, “Alaşehir’imizin 100 yılını susuzluktan kurtaracak çelik hat boru döşemesinin sembolik olarak ilk kaynağını yaptık. Rabbim kazasız, belasız bitirmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun” dedi.

 

Alaşehir ilçe merkezinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve zamanla deformasyona uğrayan 50 yıllık içme suyu ana ishale hattında yürütülecek olan çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün yerinde inceledi. Yürütülecek olan çalışmalarla Alaşehir’in 100 yılını susuzluktan kurtaracak olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Alaşehir’imizin önümüzdeki 100 yıllını susuzluktan kurtaracak olan 17 kilometrelik çelik boru hattı döşemesinin ilk kaynağını sembolik olarak yapıyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde boruların ihalesini tamamlayarak alımlarını gerçekleştirmiştik. En kısa zamanda da hayırlısıyla ana borular güzergahlara konulacak. Yaklaşık 120 milyona yakın bir yatırım bedeli ile Alaşehir’imizin susuzluğunu giderme noktasındayız. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“50 yıllık boruları izolasyonlu yeni çelik borularla yeniliyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları noktasında her yıl su kaynaklarımızı geliştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. Su kaynaklarımız ile ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Alaşehir ilçemizde bulunan mevcut sondajlarımızdan yeni yapacağımız içme suyu depomuza su basacağız. Buradan da 17 kilometrelik bir güzergah ile kendi cazibesiyle Alaşehir’deki ana depomuza su temin edeceğiz. Yaklaşık 50 yıllık içme suyu borularının ekonomik ömrünü tamamlamasından ötürü eski boruları değiştirerek Alaşehir’imize yeni çelik izolasyonlu borularımız ile su sağlayacağız” dedi.

MHP MYK Üyesi Ali Uçak ise, “Alaşehir’in 100 yılını susuzluktan kurtaracak çalışmadan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.