Başkan Ergün, “Ülkü Ocaklarında vatan sevgisi olan evlatlarımız yetişir” - Haberler - Cengiz ERGÜN
13.02.2024 20:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Alaşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilat üyeleri tarafından ilçe başkanlığı önünde çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün ve Türk, coşkulu karşılama için teşekkür etti.

 

Gün boyu ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk, Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nı da ziyaret etti. İlçe başkanlığı önünde Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Savaş Pala ve teşkilat üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün ve Türk'e, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanvekili İbrahim Pelisler, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu eşlik etti. Ziyarette konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Savaş Pala, Cumhur İttifakının başarısı için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk de, verdikleri destekler nedeniyle teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Yapılan coşkulu karşılama nedeniyle mutluluğunu paylaşan Başkan Ergün, “Ülkü ocaklarında milli ve manevi değerlerine bağlı, vatan sevgisi olan evlatlarımız yetişir” ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün, konuşmasının devamında ülkücü şehit Cemil Çöllü’yü, tüm ülkücü şehitleri ve vatan savunmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle andı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.