Başkan Ergün'e Salihli'de Coşkulu Karşılama - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.02.2024 12:12

Gün boyu Salihli'de esnaf ve vatandaşlarla buluşacak olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salihli Belediye hizmet binası önünde coşkuyla karşılandı. Kendisini ilgiyle karşılayan ilçe sakinleri, partililer ve mahalle muhtarlarıyla tek tek selamlaşan Başkan Ergün, daha sonra Salihli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda'yı ziyaret etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salihli programına günün erken saatlerinde başladı. Başkan Ergün, Salihli Belediyesi Hizmet Binası önünde, Salihli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih İşlek, İlçe KAÇEP Başkanı Esra Temel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Kendini coşkuyla karşılayan onlarca hemşehrisi ile tek tek selamlaşan Başkan Ergün, daha sonra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinin Gücünü Hissettik

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli adına ilçemizde yapılan tüm yatırımlar için teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü Salihli’mizde yansıttık. Hep birlikte Salihli’mizi belirli bir noktaya getirdik. Arkamızda Cumhur ittifakının gücünü hissettik” dedi.

Coşkulu karşılamaya teşekkür etti

Kendini ilgiyle karşılayan ilçe sakinlerine teşekkürlerini paylaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Salihli’de olmaktan çok mutluyum. Tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Salihli’mize çok hizmet yaptık. Zeki başkanımla beraber elimizde geleni yapmanın çabası içerisinde olduk. Rabbim bundan sonra da yapmayı nasip etsin. Kirli siyasetten uzak olarak çalışıyoruz" dedi.

 

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.