Başkan Ergün Salihli’de Şehit Aileleri ve Gaziler İle Bir Araya Geldi - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.02.2024 16:33

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli programı kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e ziyaretleri esnasında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih İşlek ve İlçe KAÇEP Başkanı Esra Temel eşlik etti. İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Şube Başkanı Rıdvan Herey, şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelen Başkan Ergün, dernek üyeleriyle sohbet etti. Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Rıdvan Herey, dernek hakkında bilgiler aktardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Ülkemiz uzun süredir terör belasıyla karşı karşıya. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Biz devletimizin hep yanındayız. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ Kitabını Anlattı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan 4 ciltlik ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitap hakkında bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün, “Çocuklarımızı ülkesini ve milletini seven, devletine sahip çıkan bir ruhla geleceğe taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.