Gördes’te Cumhur İttifakı ve Teşkilatlar Tek Yürek - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.02.2024 19:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, MHP ve AK Parti İlçe Teşkilatları ile Gördes Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, birliktelik mesajları verdi. Başkan Ergün, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının bu anlamlı birlikteliğini sandıkta göstereceğini ifade etti.

 

Haftanın ilk mesai gününe Gördes’te başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Gördes Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, MHP ile AK Parti İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Programlarda Başkan Ergün ve Başkan Akyol’a, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, AK Parti İlçe Başkanı Halil Erden, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necati Toprak, KAÇEP Başkanı Feride Batur, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Eren eşlik etti. İlçe Başkanlıklarında partililerle sohbet eden Başkan Ergün, Ülkü Ocaklarında genç Ülkücülerle tecrübelerini paylaştı. Ülkü Ocakları girişinde konfetiler ve meşalelerle karşılanan Başkan Ergün’e, gençler ‘İşte Teşkilat İşte Başkan’ sloganlarıyla destek verdi.

 

“Bu birliktelik daha nice güzel hizmetlere imza atacak”

MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, “Cengiz Başkanımız yaptığı hizmetlerle ilçemizin değerini değer kattı. Bizler de yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak her an sahadayız. Bu birliktelik daha nice güzel hizmetlere imza atacak” dedi.

 

“Bizlere düşen dimdik arkanızda durmaktır, duruyoruz da”

AK Parti İlçe Başkanı Halil Erden, “Hem Cengiz Başkanımız hem de Muhammet Başkanımız bizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emanetisiniz. Bizlere düşen dimdik arkanızda durmaktır, duruyoruz da. Allah başımızı yere eğmesin” dedi.

 

“Sayın liderlerimiz kapı gibi dimdik arkamızda durmaktadır”

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Tamamen hizmet odaklı çalışıyoruz. Kirli siyasetten uzak duruyoruz. Cumhur ittifakının birlikteliği kemikleşmiştir. Sayın liderlerimiz kapı gibi dimdik arkamızda durmaktadır. Teşkilatlarımızda da o enerjiyi görüyoruz. 17 ilçemizin tamamında Cumhur İttifakının samimiyetini vatandaşlarımız görüyor. Bizler de yaptığımız hizmetleri ve planladığımız yatırımları vatandaşlarımıza aktarıyoruz. İlçe teşkilatlarımız da bizlere yardımcı oluyor. 31 Mart yerel seçimlerinde bir zafere daha imza atarak, Cumhur İttifakı olarak projelerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.