Başkan Ergün Dernek Temsilcileriyle Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.03.2024 17:54

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Oda ve Dernekler Hizmet binasında faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu. Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sohbet eden Başkan Ergün, geride kalan 15 yıllık görev sürecinde hayata geçirdiği 1060 büyük proje hakkında bilgiler aktardı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da faaliyet gösteren derneklerin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluştu. Oda ve Dernekler Hizmet Binası'na ziyarette bulunan Başkan Cengiz Ergün'e MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü eşlik etti. Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği, Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Dernekleri, Manisa Balkanlar Kültür Dayanışma Derneği, Şehzadeler Muhtarlar Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, 29 Ekim Kadınları Derneği, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği, Köy-Koop Manisa Birliği ile Manisa Briç ve Akıl Sporları Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Başkan Cengiz Ergün, derneklerin taleplerini dinledi.

Yeni Dönem Projelerini Anlattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Cengiz Ergün, "Geride kalan 15 yıllık görev süremizde 1060 büyük projeyi Manisalıların hizmetine kazandırdık. 17 ilçe 1088 mahallemizde dokunabilmek için büyük çaba sarf ettik. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza ilk günkü azimle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Ergün, yeni dönem projeleriyle ilgili de bilgiler aktardı.

8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı

Başkan Ergün, derneklere gerçekleştirdiği ziyaretlerde dernek üyesi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Kadınlara karanfil hediye eden Başkan Ergün, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.