Başkan Ergün’e Perşembe Pazarı’nda Yoğun İlgi - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.03.2024 19:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün'ü sevgi ve yoğun ilgiyle karşılayan vatandaşlar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için başarı dileklerini iletti.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Perşembe gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Başkan Ergün, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler, vatandaşlara ise hayırlı pazarlar dileklerini iletti. Başkan Ergün’e esnaf ziyaretinde MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay ve partililer eşlik etti.

Pazar girişinde çiçeklerle karşılandı

Başkan Ergün, pazaryeri girişinde,  Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay tarafından çiçeklerle karşılandı. Oda Başkanı Destan Bulgay ile birlikte Pazar esnafını ziyaret eden Başkan Cengiz Ergün, esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Pazar esnaflarının taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, talepleri yerine getirmek için çalışma başlattıklarını kaydetti. Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Başkan Ergün, vatandaşlara da hayırlı bereketli pazarlar dileklerinde bulundu. Vatandaşların ve çocukların fotoğraf isteklerini kırmayan Başkan Ergün, tek tek poz vererek fotoğraf çektirdi.

Çocukları da sevindirdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Perşembe pazarı ziyaretinde çocukların da yüzünü güldürdü. Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Ergün, çocuklara top dağıtarak, onların yüzünü güldürdü.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.