Başkan Ergün Oda ve Kooperatif Başkanlarıyla Bir Araya Geldi - Haberler - Cengiz ERGÜN
15.03.2024 19:14

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa merkezde hizmet veren esnaf odaları ile kooperatiflerin başkan ve yönetimleriyle bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, yeni dönemde de Manisa’nın gelişimi ve değişimi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa merkezde hizmet veren oda ve kooperatif başkanlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ve hayata geçireceği projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Ergün’e ziyaretinde MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay da eşlik etti. Başkan Ergün, Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçin, Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Piran Levent Çiçek, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Zeki Apak, Manisa Motorlu Araç Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ülke, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ümit Türek ve Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti.

Taleplerini Dinledi

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçin, hizmet binaları ile ilgili sıkıntılarını dile getirirken, Manisa Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Piran Levent Çiçek ise, ayakkabıcı esnafının yerleriyle ilgili Başkan Ergün’den destek talebinde bulundu. Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı ise, Başkan Ergün’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi. Manisa Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Zeki Apak da, Başkan Ergün’e başarılar dilerken, Spilkent projesinin çok güzel bir proje olduğunu ve Çobanisa girişinin çok güzel görüneceğini söyleyerek teşekkürlerini iletti. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, Başkan Ergün’e “Çıktığınız yolda başarılar dilerim. Hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Başkan Ergün Bilgilendirmede Bulundu

Başkan Ergün, ziyaretlerinde ayakkabıcıların sorununun imarla çözülebileceğini belirterek, “İnşallah buradaki problemi de çözeceğiz. İmarın sıkıntılarını geride bırakıyoruz. Buraya da güzel bir yer verelim düşüncesindeyiz. Artık merkezde kaldı burası. Kamu adına da karşılıklı kazan kazan felsefi ile hayata geçirmek istiyoruz. Ayakkabıcılara da yeni projelerimizde yer ayırıyoruz. İmarda planlamalarını yaptık. OSB’ler de dahil genişlemeleri hesaplandı planlandı. Galerici, mermerciler, ayakkabıcılar tüm esnaflar için Şamar’ın orada yerler ayarlanıyor. Sizden gelecek olan metrekare taleplerine göre ayarlamalar planlamalar yapılacak. Hepsinin imar planlamaları yapılıyor. Sanayicilerin de istekleri doğrultusunda planlamaları yapılacak. 15 gün kaldı çalışmalarımız devam ediyor. Allah utandırmasın, üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bütçenin yüzde 40’ını yatırıma ayıran bir belediyeyiz. Her şey ortada. Hızlı tren hattının İzmir’e bağlantısı 2026’da bitecek. Hatlar uygunsa pik saatlerde kullanımını Ulaştırma Bakanımız bize açabileceklerini söyledi. Pik saatleri kullanmak için teknik ekipler inceleme yapacak. Manisa’da trafiği rahatlatacak tek yol Fatih Bulvarı. Muradiye, Akgedik, Karaali yolunu kullananlar o yolu kullanacak. Trafik rahatlayacak. Anemon Oteli kavşağı çalışmaları başladı. Orada trafik rahatlayacak. Yeni imar planları çevre yoluna doğru kaydığında rahatlayacak. 15 günlük süre kaldı hayırlısıyla 31 Mart’ta vatandaşımız kararını verecek. Bu şehri yönetmek niyetiyle yola çıktık çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptıklarımızı vatandaşlarımız biliyor, vatandaşlarımız her şeyin farkında. İmar plan çalışmalarının yapılmasıyla birlikte Cider yolu üzerinde bulunan binaların yıkımları tamamlanma aşamasında. Fatih Bulvarı’nı trafiğe açmakla birlikte Manisa’daki Mimar Sinan Bulvarında kullanılan trafiğin %60 yükünün o tarafa kayacağını tahmin ediyorum” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.