Ergün’den Zeyrek’e İmar Dersi - Haberler - Cengiz ERGÜN
24.03.2024 14:02

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ile birlikte Alaybey'de vatandaşlarla buluştu.
Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün Ferdi Zeyrek’in imar planları üstünden yaptığı “Kendine rant sağlıyor” söylemlerine cevap vererek Zeyrek ‘e adeta ders verdi.
İmar planları senin partinin meclis üyeleri dahil tüm meclisin oy birliği ile geçti.
Manisa’da 35 yıldır yapılamayan imar planlarını hayata geçirdiklerini vurgulayan Cengiz Ergün, “Bunun rant olduğunu iddia etmiş. Sanki imar planlarını tek başına ben yapmışım gibi... Kendisi mimar ama şehir bölge plancılarını, mimarları, mühendisleri, ilgili teknik ekipleri kısacası kendi meslektaşlarını hiçe saymış. Bakın kısaca anlatayım. İmar planları yukarı da saydığım teknik ekipler tarafından uzun ve soluklu bir çalışmayla yapıldı. Büyükşehir meclisine gelen imar planları mecliste gurubu bulunan tüm partilerin temsilcilerinin de yer aldığı imar komisyonuna havale edildi. Komisyonda görüşüldükten sonra tekrar meclise geldi ve meclisimizde onaya sunuldu. Bu imar planları mensubu olduğun partinin ve meclisi oluşturan tüm parti guruplarının oy birliği ile geçmiştir. Şimdi soruyorum senin partinin meclis üyeleri de dahil tüm meclisin oy birliği ile kabul ettiği imar planlarına kendine rant sağladı demek neyin kafasıdır? Bu tüm meclis üyelerine iftara atmaktır. İnsanda biraz Allah korkusu olur. Biz imar planlarını yaptıktan sonra kendi yandaş odalarının itirazı ile mahkemede iptal ettirdiler! Bunlara rağmen, bunların yıkım zihniyetine rağmen vazgeçmedik ve tekrar söylüyorum 35 yıldır yapılamayan imar planlarını yaptık ve Manisa’mızın önünü açtık. Bakın aynı şahıs “Sandığa gittiğinizde bir Allah bir siz olacaksınız” da demiş. 5 yılda bir mi yüce Yaradan aklınıza geliyor? Yalan söylerken, iftira atarken Allah’ın sizleri gördüğünü akıl edemiyor musunuz?” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.