Ahmetli'den Başkan Ergün'e Sevgi Seli - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.09.2016 17:21

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesine ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında gittiği Kargın Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Ergün, ilçede gerçekleştirdikleri hizmetten dolayı kendisine teşekkür eden vatandaşlara, “Manisa’nın güzelleşmesi için çalışıyoruz. Ahmetli’ye projelerimiz devam edecek” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli’de Kargın Mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Ziyarette, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MASKİ Daire Başkanları ve şube müdürleri de hazır bulundu. Kargın Mahallesi halkına Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Ergün, “Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar vatandaşımızın daha iyi bir hayat yaşaması için yaptığımız çalışmalardır. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz Ahmetli’de de çalışmalarını sürdürüyor. Atıksu Arıtma Tesisi atıl bir vaziyette devralındı. MASKİ devir işlemlerinin ardından tesisi çalışır duruma getirdi. Tesis 2020 yılına kadar 20 bin nüfusa hitap edecek” diye konuştu.

5 Bin Metre İçme Suyu Hattı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Kargın Mahallesi halkına bilgilendirmelerde de bulunan Başkan Ergün, “5 bin 175 metre şebeke hattı yenilemesi tamamlandı. Kargın Mahallesi’nde içme suyu depo bakım onarım ve yenileme çalışmaları da devam ediyor. 5 bin 260 metre ana kanalizasyon hattı yenilemesi de tamamlandı. Kargın Mahallesi’nde 35 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması planlıyoruz. 20 bin metre parke taşı döşeme çalışmasını da tamamladık” diye konuştu.

Kargın Mahallesi’nden Başkan Ergün’e Yoğun İlgi

Ahmetli ilçesi Kargın Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Ergün, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşların istekleri de dinleyen Başkan Ergün, ilçede gerçekleştirecekleri projeler ile ilgili Mahalle Muhtarı Fadıl Aydın’ın taleplerini de dinledi. Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Fadıl Aydın’a Türk Bayrağı ve üzerinde Padişah tuğrası ve ayeti kerimeler bulunan tablo hediye etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.