Başkan Ergün, Bakan Özlü'nün Programına Katıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.08.2016 09:37

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Manisa Sanayici ve İşadamları ile buluşma etkinliğine katıldı. Başkan Ergün, Bakan Özlü’ye Manisa hakkında bilgiler verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Manisalı sanayici ve işadamlarıyla Saruhan Otel’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Bakan Özlü’nün yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, ilçe belediye başkanları, işadamları, sanayiciler ve davetliler katıldı. Bakan Özlü’yü karşılayan ve tokalaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa hakkında bilgiler verdi.

“Manisa çok daha fazlasını başarabilir”

Yemeğin ardından katılımcılara hitap eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Manisa’ya ikinci ziyaretim. Ziyaretimde gördüklerim beni gerçekten de büyük bir heyecana sevk etti. Bu iki ziyarette de Manisa’nın nasıl bir üretim aşkına sahip olduğunu net bir şekilde gördüm. Daha da önemlisi, Manisa’da çok nitelikli, teknoloji seviyesi yüksek yatırımların yapıldığına şahit oldum. Manisa, geçtiğimiz yıl, 2 milyar dolara yakın bir ihracat rakamına ulaştı. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Biliyorum ki Manisa bunun çok daha fazlasını başarabilecek bir güce sahip” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.