Kayda ve Züber Aileleri'nin Mutlu Günü - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.08.2016 16:12

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Sevgi Kayda’nın oğlu Yiğit, Hülya Züber ve merhum Adil Züber’in kızları Ayça hayatlarını birleştirdi. Genç çifti mutlu günlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün de yalnız bırakmadı. Yiğit ve Ayça Kayda çiftinin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Ergün, genç çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Zeki Kayda ve Sevgi Kayda’nın oğlu Yiğit ile Hülya Züber ve merhum Adil Züber’in kızları Ayça, Gümüş Kafe’de düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Düğün törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra MHP Grupbaşkanvekili Erkan Akçay, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Kayda ve Züber ailesinin yakınları da genç çifti yalnız bırakmadı. Genç çiftin ilk dansların ardından nikâhı kıymak üzere Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda sahneye davet edildi. Bu sırada Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bir sürpriz yaptı. Başkan Ergün’den övgüyle söz eden Kayda, üzerindeki nikah memuru cübbesi çıkartarak, nikah akdini Başkan Ergün’ün kıymasını rica etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini ileterek genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

Başkan Ergün mutluluklar diledi

Nikah töreninde konuşan Başkan Ergün, “Sevgili gençler, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde bir ömür boyu size mutluluklar diliyorum. Sevgi sadakat ister, sevgi sabır ister, sevgi emek ister, her şeyi karşılıklı hoşgörü içerisinde saygınızı hiçbir zaman yitirmeden birbirinizi iyi günde kötü günde en güzel şekilde bir ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bizim en büyük mutluluğumuz, sizleri bugünlere getiren aileleriniz gibi, sizlerin de bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmeniz olacaktır. Sevgiyi ve saygıyı birbirinize hiçbir zaman ihmal etmeyin. Mutlu olun, mutlu kalın. Hayırlı olsun” diye konuştu. Başkan Ergün, evlilik cüzdanını gelin Ayça Kayda’ya vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden törende genç çift ve davetliler, gönüllerince eğlendi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.