Dayıoğlu ve Almış'ın İsimleri Ölümsüzleşti - Haberler - Cengiz ERGÜN
13.06.2016 18:12

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Manisaspor’un efsane başkanı Tarık Almış ile eski Belediye Başkanı Ertuğrul Dayıoğlu’nun isimleri ölümsüzleşti. Merhum Tarık Almış’ın ismi Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’na verilirken; Ertuğrul Dayıoğlu’nun adı da Kültür Merkezi altındaki yeraltı otoparkına oybirliğiyle verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis ikinci oturumunun ilk maddesinde MHP’li meclis üyeleri Mehmet Güzgülü, Mehmet Palabıyık, Ziya Elmalı ve Mümtaz Kahya tarafından verilen önerge görüşüldü. Önergede Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’na merhum Tarık Almış’ın; Şehzadeler ilçesinde bulunan Kültür Merkezi altındaki otoparka da merhum Ertuğrul Dayıoğlu’nun isimlerinin verilmesi teklif edildi.

Gruplardan önergeye destek

İlgili madde üzerine söz alan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, her iki ismin de Manisa için birer değer olduğunu belirterek, bu isimleri yaşatmak adına teklifi Meclis’e getirdiklerini ifade etti. Güzgülü’nün ardından söz alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, teklifin doğru olduğunu vurgulayarak Ak Parti grubu olarak kabul oyu kullanacaklarını söyledi. CHP Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin de, teklife destek verdi.

Manisa’ya önemli hizmet vermiş isimler

Önerge üzerine konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Değerli iki büyüğümüz nur içinde yatsınlar. Manisa’ya önemli hizmetler vermiş iki isim. Biri Manisa’ya belediye başkanlığı yapmış, diğeri de spora yaptığı hizmetlerle gönüllerimizi fethetmiş isimlerdir. Ruhları şad olsun. Biz küçük de olsa bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. İsimleri yaşayacak” dedi. Konuşmaların ardından önerge oybirliğiyle kabul edildi. Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından meclis oturumuna, 14 Temmuz Perşembe günü saat 18.00’de toplanmak üzere son verildi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.