Başkan Ergün Hafta Sonu Mesaisini Saruhanlı'da Tamamladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.06.2016 15:26

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu mesaisini Saruhanlı’ya ayırdı. Gece saat 22.00 sularına kadar Saruhanlılılarla bir araya gelen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, “Binin üzerinde mahallesiyle Manisa’mızın her alanına eşit, adil ve güzel hizmetler vermenin çabasındayız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ziyaretini Sarıçam, Sarısığırlı, Hatıplar ve Şatırlar mahalle ziyaretleriyle tamamladı. Gittiği her mahallede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, Saruhanlılıların sorunlarını dinledi, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki çalışmalarını anlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların rahat bir nefes alması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Ergün, Saruhanlı’nın da hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyledi. Başkan Ergün’ün Saruhanlı ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Daire Başkanları Mustafa Parlak, Gürhan Koçi, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç eşlik etti.

Eşit, adaletli ve güzel hizmet

Gece saat 22.00 sularına kadar devam eden Saruhanlı çıkarmasında Başkan Ergün, son olarak ilçeye bağlı Şatırlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların tarımsal sulama ile ilgili talepleri ve sorunlarını dinleyen Başkan Ergün, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kırsal kesimlerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manisa’nın binin üzerinde mahallesine eşit, adaletli ve güzel hizmetleri vermenin çabasında olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, “Saruhanlı ilçemizde de tüm ekiplerimiz sizler için çalışma içinde. İlçemize yakışır hizmetleri vermek için üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.