Tam Otomasyonlu Otopark Manisa'ya Hizmete Hazır - Haberler - Cengiz ERGÜN
25.05.2016 16:06

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, modern bir teknoloji ile hizmet verecek olan otoparkın açılışını 1 Haziran tarihinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlandı. Otoparkta incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan 560 araçlık otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini söyledi.

Açılış öncesinde otoparktaki son durumu değerlendiren Başkan Ergün’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yetkililer de eşlik etti. Otoparkın çalışma sistemi ve çevresindeki düzenlemeleri de inceleyen Başkan Ergün, 1 Haziran itibarı ile otoparkın tam kapasite ile hizmet vermesi için tüm hazırlıkların tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, “1 Haziranda açılışını gerçekleştireceğimiz Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkını Manisa’ya kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Otoparkımız, 560 araç kapasitesi ile Haziran ayından itibaren Manisalıların hizmetinde olacak. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.