Başkan Ergün, “Akhisar Arena'da Üzerimize Düşeni Yapmaya Hazırız” - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.05.2016 17:23

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’un kendi sahasında maçlarını yapacağı stadın tamamlanması için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Ergün, Akhisar Belediyespor taraftarlarının taleplerinde haklı olduğunu vurguladı.

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’un Süper Lig’e çıkmasının ardından 30 Mart 2011 tarihinde yapımına başlanan, ancak geçen sürede yaklaşık 20 milyon TL gibi bir rakam harcanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Akhisar Arena Stadyumu ile ilgili Akhisarlıların isyanına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan meclis üyeleri ve Akhisar taraftarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den stadın tamamlanması noktasında destek istedi. Yapılan açıklamada meclis üyeleri, stadyumun kalan kısmının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması noktasında meclise önerge vereceklerini belirttiler. Akhisar halkının ve taraftarların taleplerinde haklı olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Akhisarlı hemşehrilerimizin beş yıldır özlemini çektiği Akhisar Arena’nın tamamlanması noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Akhisar Belediye Meclisi’ne sunulacak olan önergenin kabulü halinde, Büyükşehir Belediyesi olarak gereken neyse yaparız. Konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirerek gereğini yerine getiririz. Keşke bu talep, yetkili kişilerce daha önceden gelmiş olsaydı. Ancak zararın neresinden dönülürse kardır. Manisa’mızın güzide spor kulübü, Süper Lig’de elde ettiği başarılarla gurur kaynağımız olan futbol takımımızın ve taraftarlarının özlemini duyduğu Akhisar Arena Stadyumu’nun tamamlanması için bu manada üzerimize düşen ne görev varsa biz hazırız” diye konuştu.

“Stadın Tamamlanması Bölgeyi Canlandırır”

Akhisar’da yıllardır özlemi duyulan stadın tamamlanmasının bölgeye canlılık getireceğini de vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’un yıllardır Süper Lig’de mücadele etmesine rağmen stat konusunda büyük sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ancak aradan geçen zamana rağmen stadın bitirilememesi ve Akhisarlı hemşehrilerimizin serzenişlerine hak veriyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda ve yasal çerçevede gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla her türlü desteği veririz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güzide kulübümüzün, stadyumun tamamlanmasıyla daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tam” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.