Alaşehir'de Asfalt Sezonu Açıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
27.04.2016 19:11

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’deki asfalt sezonunun açılışı İsmetiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle sakinleri ile birlikte asfalt sezonunun açılış kurdelesini kesti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sözünü verdiği 2 bin 500 kilometre asfalt çalışması kapsamında Alaşehir’de de sezonu açtı. Mahalle sakinleri ile birlikte kurdeleyi kesen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar eşlik etti.

Asfalt Sezonu Hayırlı Olsun

Asfalt sezonunu Alaşehir’de de açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Ergün, “Mahalle sakinlerimizin de katılımı ile bugün Alaşehirimizde asfalt sezonunu açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz yıl, Alaşehir gibi 17 ilçemizde bizlere bu işleri yaptırmamak için büyük çaba gösterdiler. Önyargı bize göre değil, ancak asfaltlama çalışması yapamadığımız koskoca bir sezonumuz heba oldu. Geçtiğimiz yıl, Alaşehir’de 106 kilometre asfalt planlamamız vardı. Nitekim sadece 7,5 kilometre yapabildik. 106 kilometre nerede 7,5 kilometre nerede. Biz, vatandaşlarımıza hizmet için çalışmalarımıza devam ettik. 2015 yılından kalan 98,5 kilometre ve bu yıl planladığımız 73 kilometre ile toplamda 171,5 kilometre asfalt yapacağız. Siz değerli hemşerilerim ile bu güzel sezonu açmaktan gurur duyuyorum. Alaşehirli hemşerilerime hayırlı olsun” diye konuştu.

Asfalt sezonu açılışında mahalleli tarafından hizmetlerinden dolayı Başkan Ergün’e çiçek hediye edildi. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Ergün, Alaşehir’e hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğinin müjdesini verdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.