Alaşehirli Minik Öğrencilere Büyük Hizmet - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.04.2016 19:25

Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın katılımıyla hizmete açıldı. Manisa merkezinde hayata geçirdiğimiz ve birçok ilimize de örnek olduğumuz Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’mizden bir tanesini de Alaşehirli çocuklarımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi

Üniversite ve ortaöğretim öğrencilerine kurs veren MABEM kurumlarının yanı sıra okul öncesi eğitimi veren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini de bir bir hizmete açan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hayata geçirdi. Açılışa Başkan Cengiz Ergün ve Şeyda Ergün ile birlikte, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve eşi Sevgi Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Başkan Ergün, Mehteran Takımını Dinledi’

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışının yapılacağı yerde kendisini karşılayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nı dinledi.

109 Alaşehirli Çocuk Yararlanacak

Dinletinin ardından vatandaşlarla selamlaşan ve fotoğraf çektiren Başkan Ergün, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Merkezle ilgili bilgiler aktaran Başkan Ergün, “Manisa merkezinde hayata geçirdiğimiz ve birçok ilimize de örnek olduğumuz Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’mizden bir tanesini de Alaşehirli çocuklarımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Matematik, bale, satranç gibi birçok dalda çocuklarımıza eğitim verdiğimiz bu güzel kurumumuzda 4-12 yaş arası 109 Alaşehirli çocuğumuz hizmet alacak. Karşılığında ise çocuklarımızdan tek beklentimiz var. O da Atatürk’ün izinde, vatanına, milletine hayırlı, cesurca, yılmadan ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demeleridir. Bu hizmetimiz de ilçemize, çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine hayırlı olsun” diye konuştu.

Çocuklardan Başkan Ergün’e Bayram Şarkısı

Başkan Ergün, açılışın ardından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezerek minik öğrencilerle buluştu. Çocuklar, Başkan Ergün’e hep birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları şarkıyı söylediler. Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün de çocuklara kırtasiye seti ve çeşitli hediyeler dağıttı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.