Alaşehir Gençlik Merkezi'ne Kavuşuyor - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.04.2016 18:57

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Alaşehir’e daha önce gerçekleştirdiği ziyarette verdiği Gençlik Merkezi sözünü tuttu. İlçeye kazandırılacak olan Gençlik Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi işbirliğiyle Gençlik Merkezi’nin hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Ergün, “Evlatlarımıza sahip çıkmak duygusuyla çalışarak, onların ve bu ülkenin geleceği ve Cumhuriyetimizi korumaları için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaları için bu tür eğitim merkezlerini hayata geçiriyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce Alaşehirli gençlere kazandırılacak olan Alaşehir Gençlik Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törene; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve eşi Şeyda Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Sevgi Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Emeği geçenlere teşekkür etti

Temel atma töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Alaşehir, bugün hizmetlerini birer birer almaya başlıyor. Bunlardan bir tanesi de Gençlik Merkezi’miz. MABEM binamızın açılışında gençlerimize ifade etmiştim. Bizlerin yerini alacak olan evlatlarımıza sahip çıkmak duygusuyla çalışarak, onların ve bu ülkenin geleceği ve Cumhuriyetimizi korumaları için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarına sahip çıkmaları için bu tür eğitim merkezlerini hayata geçiriyoruz. Ben, başta Alaşehir Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban’a, Fen İşleri Daire Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Temele nazar boncuğu attı

Gençlik Merkezi’nin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Bu projemizin ihalesi 4 milyon lira gibi bir bedelle yapıldı. Bugün temelini atıyoruz. Çalışan işçilerimize de Allah kolaylık versin. En kısa süre içerisinde bu merkezin açılışını yapmayı da rabbim bizlere nasip etsin” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, okunan duaların ardından protokol üyeleriyle birlikte Gençlik Merkezi’nin temelini attı. Temele nazar boncuğu atan Başkan Ergün, daha sonra Gençlik Merkezi’nin karşısında bulunan Ülkü Ocakları’nı da ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.