Başkan Ergün, Alaşehir MABEM'in Açılışını Yaptı - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.04.2016 18:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayan Alaşehir MABEM’in açılışını yaptı. Başkan Ergün, “Bu yuva Atatürk’ün koymuş olduğu ilke ve inkılaplarına sahip çıkacak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlar yetiştirecektir” dedi

Alaşehir’de 2015-2016 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayan 7 derslikte, 12 öğretmen ve 3 personelle ve 378 öğrenciyle ders başı yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin (MABEM) açılışı yapıldı. Sosyal belediyeciliğin örnek uygulamalarından olan MABEM’in açılış töreni Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Başkan Cengiz Ergün eşi Şeyda Ergün ile birlikte, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve eşi Sevgi Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İkiz Öğrencilerden Başkan Ergün’e Hediye

Açılış töreni, Alaşehir MABEM’de öğrenim gören ikiz öğrencinin Başkan Ergün’e fotoğraflarını hediye etmesiyle başladı. MHP’li Yunusemre Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nun dua okumasının ardından Başkan Ergün, MABEM öğretmenleri ve protokol ile birlikte kurdeleyi keserek, Alaşehir MABEM kurslarını açtı.

‘Geleceğimiz Emanet Edeceğimiz Gençler Yetiştirecektir’

MABEM’in açılışında konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Eğitim birimimizde görev yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ama hiç kimse unutmasın ki; bu yuva Atatürk’ün koymuş olduğu ilke ve inkılaplarına sahip çıkacak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlar yetiştirecektir. Onlar; bizim geleceğimiz, onlar yarın bu makamların sahipleridir. Bu ülkeyi çok iyi yerlere taşıyacak gençler bu yuvalardan çıkacaklardır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

‘Öğretmenlere Büyük Görev Düşüyor’

Kurdeleyi kestikten sonra Başkan Ergün ve beraberindekiler derslikleri gezdi. Öğrencilere seslenen Başkan Ergün, “Bizim tek amacımız; sizi daha iyi noktalara getirebilecek eğitimi verebilmek. Ama her şeyden önce bu ülke için verebileceğiniz katkıyı daha da yükseltmektir. Her şey gönlünüzce olsun. Burada önemli görev öğretmenlerimize düşüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda ve Cumhuriyet’e sahip çıkan gençler yetiştireceklerdir. Sizlere ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.