Başkan Ergün, Kent Park'ta Çocuklarla Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
23.04.2016 16:38

Atatürk Kent Park’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Manisa genelinde öğrencilerin gösterileriyle devam etti. Atatürk Kent Park’ta Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘İçimiz Buruk’

Gösterilerin ardından konuşan Başkan Ergün, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün mutlu bir günümüz. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. İçimiz buruk, gönül ister ki çok daha coşkulu çok daha mutlu bir şekilde bayramımızı kutlayabilsek. Ama içinde yaşadığımız ülkemiz bir terör belasıyla karşı karşıyadır. Her gün şehitler veriyoruz. Ben bu ülke için canını, kanını veren tüm insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bunlar da geçecek sabır diliyoruz. Ülkemizin geçmişi bunların örnekleriyle doludur. Bunları da aşacak güce ve kuvvete sahiptir. Evlatlarımız canımız her şeyimizdir. Onlar yarının Türkiye’sinde inşallah yerimizi alacaklardır” diye konuştu.

‘Atatürk İlke ve İnkılaplarıma Bağlı Nesiller Yetiştirmeliyiz’

Konuşmasında ailelere ve miniklere seslenen Başkan Ergün, “Bize bu ülkeyi emanet eden Cumhuriyeti teslim eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ilke ve inkılapları doğrultusunda evlatlar yetiştirmemiz en büyük görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu amaç ve doğrultuda Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimiz yapmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum çok daha güzel ve iyi günler yaşarsınız” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.