Bölgesel Isıtma Sistemi Soma'ya Yakıştı - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.04.2016 14:46

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi Çalışma Ofisi’nin ve Bölgesel Isıtma Sistemi çalışması tamamlanan cadde ve sokakların açılışını gerçekleştirdi. Başkan Ergün, ayrıca hizmetten faydalanan Somalı bir ailenin misafiri oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi Çalışma Ofisi’nin ve Bölgesel Isıtma Sistemi çalışması tamamlanan cadde ve sokakların açılışını gerçekleştirdi. Açılışta; Başkan Ergün’e Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, daire başkanları, Bölgesel Isıtma Sistemi Genel Koordinatörü Halis Satılmış, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, ilçe koordinatörleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

Kurtuluş Mahallesine Büyük Hizmet

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bölgesel Isıtma Sistemi iletim hattı döşenen Kurtuluş Mahallesi’ndeki kilit parke taşı ve bordür çalışmalarının açılışını Hacıoğlu Sokak’ta düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Daha önce mahallenin toz toprak içinde olduğunu belirten vatandaşlar yapılan çalışmalar sayesinde artık sorun yaşamadıklarını belirttiler. Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Ergün, istekleri ve talepleri de dinledi. Başkan Ergün, “Kurtuluş Mahallesi’nde Bölgesel Isıtma Sistemi iletim hattı döşendikten sonra yollarda ve sokaklarda bozulan yolları hızlı bir şekilde yeniledik ve kilit parke taşı ve bordür çalışması gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Sorunlu yer kalmayacak” diye konuştu. Başkan Ergün, çalışmaları yerinde inceledi ve Büyükşehir personeline hayırlı çalışmalar diledi.

Somalı Aile, Bölgesel Isıtma Sistemi’nden Memnun

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kurtuluş Mahallesi’nde Bölgesel Isıtma Sistemi’nden faydalanan Bülbül Ailesi’nin misafiri oldu. Başkan Ergün’ü ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirten Ali Bülbül, “Bölgesel Isıtma Sistemi’ni kullanıyoruz. Çok memnunuz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Manisa, sizin gibi başkan görmedi. Yaptığınız çalışmalarla Manisa’yı adına yakışır bir Büyükşehir yapıyorsunuz” diye konuştu.

Meclis Kararı ile 2 bin 750 + KDV olarak belirlendi

Başkan Ergün, bu sistemin daha faydalı ve masrafsız olduğuna dikkat çekerek, doğalgazın daha masraflı olduğunu dile getirdi. Bölgesel Isıtma Sistemi hizmetinden faydalanma ücretinin Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile 2 bin 750 TL + KDV olarak belirlendiğini söyleyen Başkan Ergün, diğer ısınma alternatiflerinin bu fiyattan daha yüksek olduğunu dile getirdi.

Bölgesel Isıtma Sistemi Merkez Ofisi Açıldı

Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezini ziyaret eden Başkan Ergün, buradaki çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi Genel Koordinatörü Halis Satılmış’dan bilgiler aldı. Başkan Ergün sistemin daha çok aileye ulaşması adına çalışmaların titizlikle devam etmesi talimatını verdi. Başkan Ergün, ısıtma merkezi içerisindeki pompa istasyonunu ve inşaatı yapılan depoyu inceledi. Ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bölgesel Isıtma Sistemi Çalışma Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Burada kendisine bir sunum gerçekleştirilen Başkan Ergün, çalışanlarla tek tek tokalaştı. Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi Çalışma Ofisi’nin hayırlı hizmetlere imza atacağını belirten Başkan Ergün, Somalı vatandaşların hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atacaklarını belirtti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.