Başkan Ergün Salihlili Muhtarlarla Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
16.04.2016 17:13

BİR dizi açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek üzere Salihli ilçesinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Daha sonra Salihlili mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ergün, il genelinde yoğun bir çalışma yaptıklarını, Salihli’de de altyapı, kanalizasyon, asfalt ve parke taşı gibi çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. İlçe koordinatörlüklerinin önemli bir çalışma olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, koordinatörlük sisteminin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da uygulanacağını belirterek, “Çalışmalarımızla örnek oluyoruz. Böylece anlıyoruz ki, doğru yoldayız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılan projelerin açılışları ile temel atma törenine katılmak üzere ilçede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’de coşkuyla karşılandı. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Başkan Ergün, birlikte Salihli’ye en güzel hizmetleri kazandıracaklarını söyledi. Başkan Ergün’ü Salihli’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, “Başkanımız, Salihli’mizin projelerine hassasiyetle yaklaşıyor. Elimizde projemizle gittiğimizde bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Çocukluğumdan beri köyümüzün yolu asfalt görmemişti

Salihli Belediyesi’nin ardından Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde Salihlili mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ergün, burada muhtarlara yapılacak çalışmalar ve 2016 yılı planlamaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda ilk olarak söz alan Salihli Yeşilova Mahallesi Muhtarı Emir Satmaz, çocukluğundan bu yana asfaltlanmadığını belirttiği köy yolunun asfaltlanmasından dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Çalışmalar hızla sürüyor

Toplantıda konuşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, gerek Salihli Belediyesi, gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle mahalle yolları, altyapı ve benzer çalışmaları hızla sürdürdüğünü, hedeflerinin vatandaşlara en güzel hizmetleri ulaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihlili muhtarlara ev sahipliği yapmaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Salihli’nin altyapısı ele alınacak

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Salihli’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ergün, Salihli’de en güzel hizmetleri hayata geçirmek için canla başla çalıştıklarını söyledi. Özellikle Salihli merkezinde yaşanan altyapıyla ilgili sıkıntının çözümü için önemli adımlar attıklarını ifade eden Başkan Ergün, İller Bankası’ndan 30 milyon liralık yalnızca bununla ilgili kredi alınacağını müjdeledi.

Örnek oluyoruz

İl genelinde yoğun bir çalışma yaptıklarını, Salihli’de de altyapı, kanalizasyon, asfalt ve parke taşı gibi çalışmaların hızla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, muhalefetin eleştirdiği ilçe koordinatörlükleri ile ilgili de önemli bir bilgi verdi. Koordinatörlük uygulamasının birçok büyükşehir belediyesine örnek olduğunu belirten Başkan Ergün, “Ankara Büyükşehir Belediyesi de, bizim koordinatörlük sistemimizi yapmak için harekete geçti diye duyuyoruz. Çalışmalarımızla örnek oluyoruz. Böylece anlıyoruz ki, doğru yoldayız” dedi. Toplantının ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, Cuma namazı için Küçük İmam Camii’ne geçildi. Cuma namazının ardından Başkan Ergün, Salihlili vatandaşlarla selamlaştı, esnafa hayırlı işler diledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.