Başkan Ergün'den Kayda'ya Taziye Ziyareti - Haberler - Cengiz ERGÜN
08.04.2016 16:58

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek Nusaybin'de şehit düşen Salihli’li Özel Harekât Amiri Doğan Sakarya için taziye dileklerinde bulundu. Salihli’nin acısını paylaştıklarını ifade eden Başkan Ergün, son 10 ayda Salihli’nin 4’üncü evladını terör olayları nedeniyle toprağa verdiğini hatırlatarak acılarının büyük olduğunu söyledi.

Nusaybin’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Salihli’li Özel Harekât Amiri Doğan Sakarya’nın cenazesine katılmak üzere ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Artan terör olaylarının Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’nın da canını yaktığını ifade eden Başkan Ergün, “Sizlerle birlikte tüm Salihlilerin acılarını paylaşıyorum. Keşke bu acıyı yaşamasaydık. Salihlimiz son 10 ayda 4’üncü evladını terör nedeniyle toprağa verdi. Artık bu acıların son bulmasını ve ülkemizin bu kaos ortamından biran çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

Acımız Çok Büyük

Salihli’nin terör olaylarından çok canının yandığına dikkat çeken Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da “Bugün Salihli yine bir evladını toprağa vermenin üzüntüsünü yaşıyor. Acımız çok büyük. Sizlere de acılarımızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.