Turgutlu Gıda Bankası Dualarla Açıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
02.04.2016 14:55

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Gıda Bankası, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen Gıda Bankası'nın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ergün, 322 gerçek ihtiyaç sahibinin Gıda Bankası'ndan faydalanabildiğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'ya kazandırdığı Gıda Bankası dualarla hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve eşi Bahar Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

322 ihtiyaç sahibine ulaşılıyor

Açılış kurdelesi kesilmeden önce eller semaya açılarak, hep birlikte dualar okundu. Açılış töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Seçim çalışmaları yaptığımız 2014 yılında sizleri ziyaretimde ilçemize Gıda Bankası sözü vermiştim. Manisa merkezinde hayata geçirdiğimiz ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığımız bu güzel projemiz, Turgutlu'da da dar gelirli vatandaşımızın yanında. Yeni yılda hizmet vermeye başlayan Gıda Bankamızdan bugün itibariyle tam 322 gerçek ihtiyaç sahibi Turgutlulu kardeşim faydalanıyor. Bu vatandaşlarımız rencide edilmeden kendisine verilen kartlarla Gıda Bankası'ndan alışverişlerini yapabiliyorlar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve protokol üyeleri Gıda Bankası'nın açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Gıda Bankası'nda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlarla sohbet etme imkanı da buldu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.