Başkan'dan Kadınlara 8 Mart Jesti - Haberler - Cengiz ERGÜN
08.03.2016 16:41

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün, kadınlara fular ve lale armağan etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın da yer aldığı etkinlikte, vatandaşların Başkan Ergün’e ilgisi büyüktü.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Manolya Meydanı’nda kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlara fular ve lale jesti yapan Başkan Ergün’ün vatandaşla buluşmasına eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve MHP Kadın Kolları da eşlik etti. Dağıtılan fular ve çiçekleri almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar Başkan Ergün’e büyük ilgi gösterdi. Başkan Ergün, fular ve çiçekleri Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularıyla birlikte dağıttı.

Başkan Ergün’den eşitlik vurgusu

Başkan Ergün, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, “Kadınların yüzünün güldüğü, her alanda eşit ve demokratik bir şekilde yaşadıkları, anaların ve eşlerin gözyaşlarının dindiği bir ülke hayaliyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Ergün, fular dağıtımının ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. 7’den 70’e onlarca vatandaşla fotoğraf çektiren Başkan Ergün, gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Manisalılara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da vatandaşlara fular ve çiçek dağıttı.

Kadınların özgür olduğu bir Türkiye istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manolya Meydanı’ndaki fular ve çiçek dağıtımının ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen yemekte Manisalı kadınlarla bir araya geldi. Sultan Kafe’deki yemeğe eşi Şeyda Ergün ile birlikte katılan Başkan Ergün, “Burada sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler baş tacımızsınız. Kadınların daha özgür olduğu bir Türkiye istiyoruz. Kadınların ezilmediği, hor görülmediği eşit bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Sizlere sevdiklerinizle, ailenizle mutlu bir yaşam diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum” diye konuştu. Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün burada kadınlarla tek tek tokalaştı, fular ve çiçek dağıttı. Manisalı kadınlar da kendilerini ağırladığı için Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Başkan Ergün Kadın Daire Başkanlarını da Unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Manisalı kadınların gününü kutlayan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kadın daire başkanlarını da unutmadı. Manolya Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi'nin kadın daire başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Ergün, daire başkanlarının Kadınlar Günü'nü tebrik etti. Kendilerini unutmayan Başkan Ergün'e teşekkür eden daire başkanları da, hep birlikte Manisa'ya güzel hizmetler kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti. Daha sonra Başkan Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte kadın daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ve MHP Kadın Kolları yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.