Başkan Ergün Salihli'nin Sultanlarını Ağırladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.03.2016 17:53

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl 2. Ligden, 1. Lige yükselme süreci ve bu dönem verdiği destekler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Erim ve oyuncular, Cumartesi günü oynayacakları İmperial Hastanesi İdmanocağı mücadelesine Başkan Ergün’ü davet ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor’un Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularını makamında konuk etti. Ziyarette Başkan Ergün’e çerçeve içerisinde takımın formasını hediye eden Kulüp Başkanı Erim, bugüne kadar verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Geçtiğimiz yılda takımın formasını giyen oyunculardan Elif ve İkbal’de şampiyonluk sürecinde kendilerine verdiği destekler nedeniyle şampiyonluk kupasını Başkan Ergün’e takdim ettiler. Bu sene ligde kalma mücadelesi verdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Erim, “Biz iyi bir ekibiz. Takımımıza güveniyoruz. Bu sene ilk senemiz olmamız nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadık. Sizlerin de desteğiyle bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. İnşallah ligde kalarak önümüzdeki yıl daha iyi yerlere gelme amacındayız” dedi. Kulüp Başkanı Erim ve oyuncular hafta sonu ligde oynayacakları ve büyük öneme sahip olan İmperial Hastanesi İdmanocağı mücadelesine de Başkan Ergün’ü davet ettiler.

Sıkıntıları Biliyoruz

Salihli Belediyespor bayan Voleybol Takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün ise sporun içerisinden gelen birisi olarak kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları bildiğini söyledi. Manisaspor başkanlığı döneminde elde edilen sportif başarılardan bahseden Başkan Ergün, “Büyükşehir Belediyespor’da da aynı başarılara ulaşmak amacındayız. Özellikle alt yapıya büyük önem veriyoruz. Sporun kişilik gelişimine olan katkısı, gençliğin kendine olan özgüvenini kazanması ve arkadaşlık duygularının artmasına verdiği katkılar büyük önem taşıyor. Ben spora bu yönde bakıyorum. Bu nedenle sporu ve sporcuyu seviyoruz” dedi.

Salihli’de Spor Salonunun İhalesi Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa merkeze yaptıkları Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin bir benzerini Salihli’ye de kazandıracaklarını ifade eden Başkan Ergün, “Projemizin ihalesi tamamlandı. Tamamlandığında Salihli’de yaşanan sıkıntıyı da büyük ölçüde azaltacağına inanıyorum” diye konuştu.

İdmanocağı Karşısında Başarılar Diledi

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına Cumartesi günü konuk edecekleri İmperial Hastanesi İdmanocağı karşısında başarılar dileyen Başkan Ergün, “Temennimiz ligde kalmanız. Bu inancı sizlerde gördüm. Umut ederim ki İdmanocağı maçı ile birlikte bir seri yakalar ve hedefinize ulaşırsınız. Bizimde sizlere olan desteğimizin bundan sonra da devam edeceğini bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

Sırp Oyuncu Güldürdü

Öte yandan Salihli Belediyespor’un Sırp oyuncusu Bojana Radulovic’in ziyarette Türkçe olarak söylediği “Cengiz Gülüyor Salihli Büyüyor” sözleri gülüşmelere neden oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’e verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Sırp oyuncu ligde kalacaklarının sözünü verdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.