Manisa'nın Trafiğini Rahatlatacak Proje Konuşuldu - Haberler - Cengiz ERGÜN
29.02.2016 17:02

Manisa'da şehir içi ulaşımın rahatlaması noktasında çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, OSB-Yeni Terminal hattında hizmet vermesi ön görülen trambüs projesi konusunda ilgili firma yetkilileriyle bir araya geldi.

Kent içi toplu ulaşımla ilgili attığı radikal adımlarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde hayata geçmesi planlanan trambüs projesi konusunda önemli mesafe kat etti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa il genelinin ulaşım ana planlarını çıkaran firma yetkilileriyle bir araya gelerek, trambüs projesinin ön görülen güzergâhlarıyla ilgili firma yetkilileri tarafından hazırlanan sunuma katıldı. Sunuma, Başkan Ergün ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Şube Müdürleri ve firma yetkilileri katıldı.

‘En iyi hizmet için aralıksız çalışıyoruz'

Trambüs projesinin uygulanacağı güzergâh hakkında ekibin yaptığı çalışmaları incelediklerini belirten Başkan Cengiz Ergün, “Manisa'ya en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trambüs projesi çok önem verdiğim çalışmalar arasında yer alıyor. Manisa'nın şehir içi ulaşımını rahatlatacağına inandığımız trambüsleri, Manisalı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak adına aralıksız çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda trambüsü kullanan illere yaptığımız ziyaretlerle birlikte Manisa'ya nasıl uygulanabileceği hakkında incelemelerde bulunduk. Trambüsleri, Organize Sanayi Bölgesi'nden, Yeni Terminale kadar olan güzergâhta yapılması kapsamında Manisa Ulaşım Ana Planı Ekibinin bir önerisi oldu. Biz de görüşlerimizi ekibe ilettik” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.