Oda ve Derneklerde Heyecanlı Bekleyiş - Haberler - Cengiz ERGÜN
16.02.2016 16:47

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Başkanı İsa Özdemir ve hemşeri dernekleri başkanlarını makamında konuk etti. Derneklerin ikiz kuleler projesiyle ilgili taleplerini dinleyen Başkan Ergün, konu üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını söyledi.

Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Başkanı İsa Özdemir, 20 hemşeri derneğinin başkanı ve Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da yer aldı. Özdemir ve dernek başkanları yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ederek, Başkan Ergün’e çiçek takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ikiz kuleler projesiyle ilgili de taleplerini dile getiren Özdemir,”Derneklerimizin durumu belli. Birçok derneğimizin yeri yok. Yeri olanlar da zaten kirada bulunmakta” ifadelerinde bulundu.

Hemşeri Dernekleri Festivali Örnek Bir Proje

Özdemir’in ardından söz alan Başkan Ergün ise, Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilik bağlarını kuvvetlendirecek her türlü aktivitenin her zaman destekçisi olduklarının mesajını vererek, “Geçtiğimiz süre içerisinde ‘Manisa’dayız Manisalıyız’ sloganıyla Manisa’da yer alan hemşeri derneklerimizin katılımıyla güzel bir projeye imza atarak hemşeri dernekleri festivali düzenlemiştik. Bu sene programı ülkemizde son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle sizlerin de ortak görüşüyle ileri bir tarihe ertelemiştik. İnşallah bu yıl içerisinde bu festivalimizi gerçekleştiririz ” dedi.

Oda ve Derneklerde Kriterler Belirleniyor

İkiz kuleler projesinin bir bloğunda yer alacak oda ve dernekler projesiyle ilgili de dernek başkanlarına bilgi veren Başkan Ergün,”İkiz kuleler projemizin bir bloğunda MASKİ hizmet vermeye başladı. İkinci bloğunun da teslim alınmasının ardından oda ve derneklerimizin hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediyesi Meclisimizce de BESOT şirketimize tahsisi yapıldı. Bu noktada ilgili komisyon çalışmalara da başladı. Valilikten aldığımız sayılara göre Manisa’da 750’nin üzerinde oda ve dernek yer alıyor. Burada kamu yararı dernekler öncelikli olarak, ilgili kriterleri belirleyip derneklerden talepleri almaya başlayacağız. Hemşeri derneklerimizin de durumları ortada. İnşallah derneklerimizin de kriterleri uygun ise ikiz kulelerde yer almasını sağlarız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, dernek başkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi verdi,sorularını içtenlikle yanıtladı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.