Başkan Ergün Hamsi Festivali'ne Katıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.02.2016 15:49

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 1’inci Manisa Hamsi Festivali’ne katıldı. Vatandaşların yoğun bir şekilde katılım gösterdiği festivalde kendi elleriyle hamsi pişiren Başkan Ergün, hemşerilik bağlarını kuvvetlendirecek, şehirler arasındaki bağları kuvvetlendirecek aktivitelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Manisa Trabzonlular Derneği tarafından gerçekleştirilen 1’inci Hamsi Festivali Manisa’ya renk kattı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen festivale Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, Manisa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve Manisa’da yaşayan Karadenizliler ile Manisalılar katıldı.

Başkan Ergün de hamsi pişirdi

Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Manisa Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen 1’inci Manisa Hamsi Festivali’nde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de hamsi pişirdi. Hamsilerin pişirildiği alana giden Başkan Ergün, pişirdiği hamsileri vatandaşlara ikram etti.

Bu aktivitelerin her zaman destekçisiyiz

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Ergün, “Her şeyden önce Türkiye bir bütün. 81 iliyle her şehrin kendine göre güzellikleri ve kültürü var. Bu güzellikleri ve yörelerin kültürlerini bulunduğumuz coğrafya içinde hep beraber yaşıyoruz ve yaşatmaya da devam edeceğiz. Manisa Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Manisa’da ilk defa hamsi festivalinin gerçekleştirilmiş olması bizim için de ayrı biz güzellik. Sonuçta Manisa’da Trabzonlu ve Karadeniz’in diğer güzel şehirlerinden yaşayan vatandaşlarımız var. Onları bu şekilde bir araya getirmek, hemşerilik bağlarını kuvvetlendirecek, şehirler arasındaki bağları kuvvetlendirecek her türlü aktivitenin her zaman destekçisiyiz. Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin hepsini tebrik ediyorum. İnşallah bu ilk olmayacak. Bundan sonraki süreçte de bu festivalimiz hep devam edecek. Önemli olan birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Ülkenin içinde bulunduğu bu zor koşullar içerisinde bunun yapılmış olması bizim için de ayrı bir anlam ve güzellik teşkil ediyor. Bütün emeği geçenlere şahsım ve Manisalılar adına teşekkür ediyorum. Biz hepimiz nerede yaşıyorsak oralıyız. Ülkemizin her karış toprağı bizim. Bundan da hiçbir zaman ödün vermeyiz. Bunun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Dernek Başkanı Kazaz, Başkan Ergün’e teşekkür etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e festivale sağladığı destek ve festivale katılımından dolayı teşekkür eden Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, “Gerçekten ülkemizin birliğe, beraberliğe, tek yumruk olmaya ihtiyacı var. Biz de eğer bu anlamda bir katkı yapmışsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. Karadeniz türkülerinin söylendiği ve horonların tepildiği festivalde 7’den 70’e herkes eğlenceli bir gün geçirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.