Başkan Ergün'e Troleybüs Sunumu - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.02.2016 16:17

MANİSA’nın ulaşımla ilgili sorunlarını çözmek için temaslarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni nesil troleybüs sistemini incelemek için gittiği Belçika firması Van Hool’u Manisa’da ağırladı. Firma yetkilileri, Manisa’ya uygun ulaşım sistemi ile ilgili hazırladıkları raporu Başkan Ergün’e sundu.

Manisa’nın ulaşım ve trafikle ilgili sorunlarını kökten çözmek için çalışma içinde olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015 yılı Temmuz ayında Belçika’ya ziyarette bulunmuş ve burada yeni nesil troleybüs sistemlerini incelemişti. Belçika ziyaretinde görüştüğü Van Hool firması yetkililerine Manisa’da hayata geçirmek istediği sistemi anlatan Başkan Ergün, firma yetkililerinin Manisa ile ilgili çalışma yapıp, kendisine bilgi vermesini istemişti. Belçikalı firma yetkilileri hazırladıkları raporla birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ve MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu da yer aldı.

Firma yetkilileriyle görüş alışverişi

Manisa’ya uygun troleybüs sistemleri ve şehrin ulaşım güzergahları ile ilgili Başkan Ergün’e brifing veren firma yetkilileri, hazırladıkları sunumla sistemin ilimizde uygulanabilirliği hakkında görüşlerini belirtti. Manisa’nın ulaşımla ilgili sorunlarını çözmek için önemli adımlar attıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda görüşme ve temaslarının sürdüğünü, hedefledikleri 2017 yılına kadar troleybüs ya da trambüs sistemini Manisa’da hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Başkan Ergün, yeni nesil troleybüs sistemlerinin işlevselliği ve uygulanabilirliği konusunda firma yetkilileriyle görüş alışverişinde de bulundu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.