2016, Salihli'nin Yılı Olacak - Haberler - Cengiz ERGÜN
04.02.2016 17:09

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Şube Müdürleri ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Salihli ilçesine yapılması planlanan projeler ve ulaşım ile ilgili konular konuşuldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve şube müdürlerini ağırladı. Salihli ilçesine 2016 yılında yapılması planlanan yatırımların görüşüldüğü ziyarete Encümen salonundaki sunum ile devam edildi. Sunuma; Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Aytaç Yalçınkaya, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Salihli Belediyesi şube müdürleri ve meclis üyeleri katıldı.

Gerçekleşen sunumda Prestij Parkları, Salihli Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Otopark, Pazaryeri ve Gençlik Merkezi gibi yapılması planlanan ve yapılacak olan projelerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Salihli ilçesinde otobüs güzergahlarının belirlenmesi yönünde gelen talepler dinlenerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye verilen yeni otobüsler değerlendirildi.

‘2016’da Salihli’nin Çehresi Değişecek’

Salihli ilçesinin kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Salihli’de 2015 yılında başlamış olduğumuz hizmetlerin bu sene artık meyvelerini sahadan alma noktasına geldik. Bizzat sahada tamamladığımız projeleri 2016 yılında hayata geçirerek, Salihli’nin çehresini değiştireceğiz. Tabi ki ilk geldiğimizde karşımızda duran dur-geç köprülerini çok kısa bir süre içinde tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunmuştuk. Diğer ilçelerimizde elbette yaptığımız yatırımlar var ama benim de her zaman söylediğim gibi Salihli’nin bizdeki yeri ayrıdır. Salihli’den bizlere duyulan güvenle birlikte Salihli Belediyesi işbirliğiyle çok güzel projelere imza atacağız. Salihli halkına en iyi hizmeti en güzel şekilde yansıtacağız” diye konuştu.

‘Esas Teşekkür Başkan Ergün’e’

Salihli ilçesinde yürütecekleri projeler hakkında Başkan Cengiz Ergün’e bilgi vermeye geldiklerini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “2016 yılında hem ortak hem de bireysel olarak yürüteceğimiz projelerle ilgili bilgi vermeye geldik. 2016 yılı Salihli için yatırım yılı olacak. 2016 yılı içerisinde planladığımız Yollar, Prestij Parkları, Salihli Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Otopark, Pazaryeri ve Gençlik Merkezi gibi projeleri anlatmak için geldik. Salihli’de hiç olmayan ve halkın yıllardır sorun yaşadığı otopark sorununu bugün burada çözüme kavuşturmak için toplandık. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dört yol kavşağı ve üst geçitlerimiz ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak vatandaşlarımıza gelişmeleri aktaracağız. Sizin başkanlığınızda Genel Sekreter ve Yardımcılarınız tarafından bizlere verilen danışmanlık desteğinden dolayı çok mutluyuz. Esas teşekkürü Sayın Başkanım Cengiz Ergün’e ediyoruz. Çünkü Salihli adına ne istersek bizleri hiç geri çevirmediniz. Yollar dedik yollarımız oldu, taş dedik taşımız oldu, proje dedik projelerimiz oldu. Burada da bu projelere ivme kazandırmak adına çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.