Geriter'den Başkan Ergün'e Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.02.2016 17:26

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter makamında ziyaret etti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ile Başkan Cengiz Ergün arasında seyyar satıcıların kent içerisinde satış yapmamışa yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan nezaket ziyareti için teşekkür eden Başkan Ergün, “Zabıta Daire Başkanlığımız tarafından seyyar satıcıların kent içerisinde satış yapmamasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliğiyle yürüteceğimiz çalışmalarla Manisa esnafının yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Baharın yaklaşmasıyla birlikte Manisa’da seyyar satıcıların arttığını belirten Geriter, “Bütün ili ilgilendiren seyyar satıcıların kent içerisinde satış yapması konusuyla ilgili olarak Sayın Başkanımız Cengiz Ergün ile görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bizlere destek verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.