Manisa Yörükleri Tek Çatı Altında Toplandı - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.01.2016 16:37

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Yörükler Derneği Başkanı Salim Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Çetin, Başkan Ergün’ü Onursal Başkanı olarak gördüklerini dile getirerek Yörük poşusu takdim etti.

Manisa Yörükler Derneği Başkanı Salim Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtan Dernek Başkanı Çetin, derneğin kuruluşunun ardından gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Ergün’e Yörük poşusu takdim eden Çetin, Başkan Ergün’ü Onursal Başkanları olarak gördüklerini de ifade etti. Manisa’da Yörükler Derneği olarak bir eksikliğin olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Salim Çetin, “Kuruluşumuzu yeni gerçekleştirdik. Manisa genelinde yörükler üzerine 3-4 derneğimiz var. Arkadaşlarımızla 17 ilçeden üyelerimiz ile bir araya gelerek derneğimizi oluşturduk. Dernek olarak hem kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz hem de Manisa’mızı tanıtmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz her yere hem sultaniye üzümümüzü hem de Mesir macunumuzu götürüyoruz ve saçım yapıyoruz. Bir anlamda elçilik görevini üstleniyoruz” diye konuştu.

Katkıda bulunmaya hazırız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Güzel vesilelerle bir araya gelerek yöresel, kültürel etkinliklerimizi unutturmamak ve bunları geleceğe taşımak çok önemlidir. Değerlerimizi yitirirsek o zaman her şeyimizi kaybederiz. Bu bakımdan Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa katkıda bulunmaya hazırız” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.