Alaşehir’de Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi - Haberler - Cengiz ERGÜN
03.05.2018 22:07

Alaşehir’de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün birlik ve beraberlik mesajları verdi.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu. Başkan Ergün’e Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban,  MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Nurullah Savaş ve Doğan Ensivri,  il ve ilçe teşkilatları eşlik etti.  Başkan Ergün, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette ilk olarak söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür, Alaşehir Belediye Meclisi Üyelerinin tamamının oylarını alarak Alaşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Uçak’a, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. 
Kavgaya, kırgınlığa son verelim
Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür’ün ardından söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise, kırgınlıklara son vererek birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını vurgulayarak,” Ben ticari hayatımda hep şu yolu izledim, kavga, küskünlük her zaman için zarar verir. İçimizde böyle bir şey oldu mu bu zararı kim görüyor. Şehrimiz, ülkemiz, partimiz görüyor. Ben yine sizlerin Ali Uçak kardeşinizim. Bir kardeşiniz olarak sizlerden rica ediyorum. Benim ne duruşumda, ne barışçı kişiliğimde bir şey değişmeyecek. Kavgaya, kırgınlığa son verelim. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Alaşehir’imiz için, şehrimiz için, ülkemiz için hepimiz taşın altına elimizi koyup birlikte bu yolu yürüyelim.  Bizim burada en büyük destekçimiz, her yerde de övgüyle bahsediyorum Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ağabeyim. Gerçekten ağabey. Siyaset bugün var, yarın yok. Hiç önemli değil. Aynı şekilde il, ilçe teşkilatlarım hepsi bir ağabey. Hatasız kul olmaz. Mutlaka hatalarımız olacaktır. Ama bu hataların üzerini örter, bu yolu beraber yürürsek önümüzde hiçbir güç durmaz. Allah’ın izniyle biz bu yolu başarıyla yürüyeceğiz. Tekrar ifade etmek istiyorum, bizim en büyük destekçimiz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün.  Allah ondan razı olsun. Buraya kadar da geldiği için kendisinden teşekkür ediyorum” dedi.
Alaşehir’de Yeni Heyecan
Alaşehir’de ayrı bir heyecan duygusunu hissettiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Öztürk,” Alaşehir’de başlayan bu heyecan ateşinin Manisa’nın 17 ilçesinde devam edeceğine inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’ni önümüzdeki seçimlerde hep birlikte hak ettiği yere Allah’ın izniyle getireceğiz” diye konuştu.
‘Hayırlı olsun’
Tüm meclis üyelerinin oylarıyla Alaşehir Belediye Başkanı seçilen Ali Uçak’ı tebrik ederek konuşmasına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ”Kendisinin de ifade ettiği gibi bir kardeşten farksız benim için. Bu makamlar hepimiz için gelip geçici.  Önemli olan, hayatın geri kalanında yüz yüze kaldığımızda birbirimizi kucaklayabilmemiz, selam verebilmemiz.  O açıdan Alaşehir ve Selendi Belediye Meclis Üyelerine verdikleri katkı ve destek için teşekkür ediyorum” dedi. 
‘Manisa’mız için özveriyle çalıştık’
Geride kalan görev sürecinde Manisa’nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandırmanın gayretinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, ”Manisa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi dönemiyle birlikte 9 seneyi geride bıraktık. Bu süre zarfında Alaşehir ve Selendi’de, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin yatırım projelerinin çoğunu hayata geçirmiş olmanın huzuruyla vatandaşımızın karşısındayız. Rabbim bugüne kadar utandırmadı. Bundan sonrada utandırmasın. Tek temennim bu. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece bu hizmetleri daha da geliştirerek devam edeceğiz. 17 ilçemizde bin 88 mahallemizde periyodik olarak imkânlar dâhilinde hizmetlerimizi götürmeye çalıştık. Kalan görev süremizde de götürmeye devam edeceğiz. Alaşehir ilçemiz de bu hizmetleri fazlasıyla alan bir ilçemiz. Hizmetin sonu var mı, yok. Yeter mi, yetmez. Daha iyisini, daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz. Bu Selendi için de Salihli için de Turgutlu için de tüm ilçelerimiz için de geçerli. Mali bütçesi ve doğru yatırım hamleleriyle yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye’de 30 büyükşehir belediyesi içerisinde 2015 yılında 1., 2016 yılında 2. olmuş bir belediye olarak inanıyorum ki, 2017 yılı içinde birinciliği kaptırmayacağımıza inanıyorum. Bu çerçevede doğru planlama ve yatırımlarla bu hizmetleri sahada vatandaşımıza vermeye çalışacağız” dedi.
Sandıklara sahip çıkalım
Yaklaşık iki ay sonra cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, birlik ve beraberlik mesajları vererek, ”Bizim üzerimize düşen asli görevimiz, vatandaşımızla birebir diyalogda bulunarak, kendi ülkümüzü vatandaşımıza yansıtmak. Çalışıldığı takdirde azim edildiği takdirde başarı kendiliğinden geliyor. Bu anlamda il ve ilçe teşkilatlarından rica ediyorum. Sandıklara, oyumuza sahip çıkacağız. Sandıklara sahip çıkıldığı takdirde doğru ve şeffaf bir seçim yaşayacağımıza inancım sonsuzdur” ifadelerini kullandı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.