Başkan Ergün Manisa TSO’yu Konuk Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
10.05.2018 16:42

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün, Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Manisa TSO’nun yeni Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Başkan Ergün’e çiçek takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, Başkan Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Ergün, “Allah hayırlı görevler nasip etsin inşallah. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Yeni seçilmiş olmanız sebebiyle başta şahsınız olmak üzere yönetiminizi tebrik ediyorum. Demokrasi yarışında finali tamamlayanlar olarak sizleri tebrik ediyorum. Yabancı yerde değilsiniz. Burası sizin binanız. Bizlere bu imkanı sundunuz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi burada sürdürmeye çalışıyoruz. Yeni projemiz tamamlanana kadar burada hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Sizlerden Alacağımız Güçle Daha İyi İşler Yapacağız
Yoğun temposu içerisinde kendilerini kabul etmesi nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini ileten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Manisa TSO Türkiye’nin göz bebeği. Rahmetli Bülent Koşmaz başkanımızın ardından seçimle göreve gelen ilk yönetim. 7 Nisan 2018 tarihinde başlayan süreç 13 Nisan’da son buldu. Bizlerin kanunen ilgili çalışma sahaları belli. Şu bir gerçektir, düsturumuzdur ki sizlerden alacağımız güçle, önderliğinizle daha iyi işleri yapacağımız hepimiz tarafından benimsenmiş durumda. Manisa’da bu süreçte seçim atmosferinde bazı hadiseler yaşadık. Bunları geçmişte bıraktık. Bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimizin düşüncesindeyiz” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.