Ahmet Uluturhan’a Veda - Haberler - Cengiz ERGÜN
19.05.2018 11:34

Dün gece yaşama veda eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Uluturhan, Büyükşehir Belediyesi önünde mesai arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı. Merhumun kendisi için yalnızca bir mesai arkadaşı değil kardeş gibi olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmet Uluturhan’a Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Uluturhan’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri katıldı. Merhum Ahmet Uluturhan’ın naaşı ilk olarak Merkez Gasilhanesi’ne getirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; baba Tevfik Uluturhan, anne Birsen Uluturhan, eşi Damla Uluturhan ve bebeği Dağhan Uluturhan’a sarılarak başsağlığı ve sabırlar diledi. Gasilhanede yapılan işlemlerin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet, kortej halinde merhum Uluturhan’ın naaşını Manisa Büyükşehir Belediyesine getirdi.
“Ahmet, Kardeşim Gibiydi”
Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı merhum Ahmet Uluturhan, mesai arkadaşları tarafından gözyaşları içerisinde karanfillerle karşılandı. Uğurlama töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün sözün bittiği nokta, söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok üzüldüğümüz bir gün. Takdiri ilahi, yazgı. Rabbimden geldik ona dönüyoruz. Yıllarca uzman çavuşluk olarak görev yapmış Ahmet kardeşim, 2011 yılından itibaren Manisa Belediyesi döneminde Mali Hizmetler Müdürlüğünde aramıza katıldı. O tarihten beri de hizmetlerini bizlerle beraber yürüttü. 2016’dan beri de Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak görevini yapmaktaydı. Benim için bir kardeş gibiydi. Efendi, kişiliği, saygısı, duruşu, ciddiyeti ile iz bıraktı. Hemen hemen her gün bir aradaydık. Bugünü yaşayacağımızı hiç aklımıza getirmedik, getiremezdik. Bunu bize yaşattığı için sadece üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Burada canım anası, babası, eşi, geride kalan evlatları, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Huzur içinde yat Ahmet kardeşim, seni çok özleyeceğiz, seni çok arayacağız. Fazlasıyla Manisa halkına Manisa Büyükşehir Belediyesine vermiş olduğun destekler için Allah razı olsun, mekânını cennet eylesin, huzur içerisinde yatsın, Allah geride kalanlara sabır versin, bizlere sabır versin. Huzur içerisinde yat” diye konuştu. Konuşmanın ardından Merhum Ahmet Uluturhan’a, gözyaşları içerisinde veda edildi. Uluturhan’ın cenazesi 19 Mayıs Cumartesi günü, memleketi Afyonkarahisar ili Dinar ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.