Başkan Ergün’den Köprübaşı’na Meydan Müjdesi - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.06.2018 15:43

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapmış olduğu ilçe ziyaretlerine Köprübaşı ilçesi ile devam etti. MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ile birlikte Başkan Ergün, Köprübaşı meydanında vatandaşlarla oturarak çay içti, taleplerini dinledi. Başkan Ergün, tamamlanma aşamasına gelen meydan ve cephe sağlıklaştırma projesinin en yakın zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Köprübaşı ilçesi ile devam etti. Başkan Ergün, Köprübaşı ilçe girişinde, Köprübaşı İlçe Başkanı Zekeriya Uysal ve Ülkü Ocakları Başkanı Enver Çetin ve vatandaşlar tarafından çiçekle karşılandı. Başkan Cengiz Ergün’e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.  
Köprübaşı Meydanında Vatandaşlarla Sohbet Etti
Başkan Ergün ve beraberindekiler ilçe ziyaretinde ilk olarak MHP ilçe teşkilatı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ergün ve birlikteliğindeki heyet fotoğraf çekiminin ardından esnafları ve vatandaşları selamladı. Başkan Ergün ve beraberindekiler, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydanın yenilenmesi ve meydanda cephesi bulunan dükkanların güzel bir görünüme kavuşması amaçlanan Köprübaşı Meydan ve Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni yerinde inceledi. Esnaflar ile görüşerek memnuniyetlerini dinledi. Başkan Ergün, tamamlanma aşamasına gelen projede peyzaj düzenleme çalışmasının kaldığını ve bunun da en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti. Başkan Ergün ve protokol üyeleri daha sonra Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.