Başkan Ergün’den Minik Rüzgar’ın Ailesine Taziye Ziyareti - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.06.2018 13:02

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerinde Selendi ilçesine de gitti. Başkan Ergün burada, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde meydana gelen yoğun sağanak yağış ardından yaşanan sel afetine kapılarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyareti kapsamında gittiği Selendi’de Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar ve Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç tarafından ilçe girişinde karşılandı. Başkan Ergün’e Selendi ziyaretinde Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.
Minik Rüzgar’ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki ilçe başkanları, Selendi ziyaretinde, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde yaşanan yoğun sağanak yağış sonrasında sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir’in evini ziyaret ederek taziye çadırında Özdemir ailesine taziyede bulundu. Yaşanan olayın çok acı olduğunu ve acılarını paylaştıklarını ifade eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ailenin yanında olacaklarını söyledi.  Vefat eden minik Rüzgar’ın babası Süleyman Özdemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Olayın Yaşandığı Yerde İncelemelerde Bulundu
Başkan Ergün, yapılan taziye ziyareti sonrasında üzücü olayın yaşandığı dere yatağında minik Rüzgar’ın babası Süleyman Özdemir ve ilçe başkanları ile birlikte incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, üzücü olayın tekrar yaşanmaması dileğinde bulundu. Başkan Ergün ve protokol üyeleri daha sonra Devlet Bahçeli Kent Meydanı önünde bulunan ve sel sularının zarar verdiği yol ve kavşakta incelemesinin ardından Selendi ilçesinden ayrıldı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.