Başkan Ergün Mesaiye Soma’da Başladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.06.2018 14:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ile birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Soma’da esnaf ve vatandaşla buluştu. İlçe merkezinde bulunan esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün vatandaşları selamladı, sohbet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Perşembe günü mesaisine Soma’da başladı. İlçe teşkilatı önünde partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün’e, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler ilçe merkezindeki esnaflara hayırlı işler diledi, vatandaşları selamladı. Başkan Ergün ve heyetine ilgi gösteren vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye yapılan yatırımlar dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Soma Maden Şehitliği ile Ziyaretini Sonlandırdı
Atatürk Caddesi güzergahında bulunan esnaf ve vatandaşları da selamlayan Başkan Ergün ve beraberindekiler Korupark’ta çay molası verdiler. Molanın ardından Soma Maden Şehitliği’ni de ziyaret eden Başkan Ergün, hayatını kaybeden 301 madenci şehidimizin ruhuna ithafen dua okudu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.