Gördes’te Başkan Ergün’e Sevgi Seli - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.06.2018 15:53

İlçe ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Şehit Makbule Hanım Meydanı’nda kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesini ziyaret etti. Şehit Makbule Hanım Meydanında partililer ve mahalle muhtarları tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün’e, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, eşlik etti.

Vatandaşlardan Başkan Ergün’e Yoğun İlgi
 Gördes ilçesi ziyaretine Şehit Makbule Hanım Meydanında başlayan Başkan Ergün’e mahalle muhtarları da yoğun ilgi gösterdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan meydanda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ergün buradan başlayarak kahvehane ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, vatandaşlarla sohbet etti.

Koordinasyon Merkezinde Personelle Bir Araya Geldi
Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Binasını da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Personeller ile selamlaşarak, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ergün, MHP Seçim İrtibat Bürosu ziyareti ile programını sonlandırdı.

 

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.