Büyükşehir İshakçelebi’de Yaraları Sarıyor - Haberler - Cengiz ERGÜN
22.06.2018 12:23

Saruhanlı’nın İshakçelebi Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli sağanak yağmurun ardından oluşan selin açtığı yaraları Manisa Büyükşehir Belediyesi sarıyor. İshakçelebi Mahallesi’ni ziyaret ederek incelemede bulunan ve geçmiş olsun temennilerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Olayın gerçekleştiği andan itibaren tüm birimlerimiz harekete geçerek ev, iş yeri ve sokaklarda su ile çamur tahliyesi gerçekleştirdi, ardından da temizlik çalışmaları başlattı. Hayatın normale dönmesi için tüm birimlerimiz ile seferber olduk” ifadelerinde bulundu.

Saruhanlı’nın İshakçelebi Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın afet haline döndüğü İshakçelebi’de çok sayıda evi ve işyerini su bastı, sel suları sokaklara zarar verdi. Olayın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin tüm ekipleri adeta seferberlik ilan ederek hayatın normale dönmesi için çalışmalar başlattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yaşanan afetin ardından bölgede incelemede bulundu, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ergün’e Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar eşlik etti. 
“Seferberlik ilan ettik”
Mahalle sakinleriyle tek tek tokalaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, “Yaşanan sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediyemize bağlı tüm birimlerimiz harekete geçti. İlk olarak ev, iş yeri ve sokaklarda bulunan su ve çamurlar tahliye edildi. Ardından da temizlik çalışması başlatıldı. Olayın ardından İshakçelebi’de hayatın normale dönmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için adeta seferberlik ilan ederek yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Bu anlamda vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bizlere bir daha böyle afet yaşatmasın” dedi.  

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.