Başkan Ergün Manisalılarla Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
22.06.2018 17:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında kent merkezinde vatandaşlarla buluştu. Hatuniye Camii’nden başlayarak 8 Eylül Caddesi boyunca yürüyen Başkan Ergün, vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Esnaflara ‘hayırlı işler’ temennisinde de bulunan Başkan Ergün, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kent merkezinde Manisalılarla bir araya geldi. Cuma programı kapsamında vatandaşlarla buluşan Başkan Ergün’e MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Manisa Milletvekili Adayları ile parti teşkilatları eşlik etti. Cuma namazının ardından gerçekleştirilen programda Başkan Ergün, çocukları da unutmadı. Başkan Ergün yanına gelen ve elini öpen çocuklara harçlık dağıttı.
Vatandaşlarla Sohbet Etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Manisa sokaklarında vatandaşlarla buluştu. Hatuniye Camii’nden başlayıp 8 Eylül Caddesi boyunca yürüyen Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra Malta’dan Karaköy’e geçti. Yol boyunca esnafları selamlayan Başkan Ergün ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu, vatandaşlarla da tek tek tokalaşarak sohbet etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.