Başkan Ergün Kula’da Şehitleri Unutmadı - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.06.2018 20:06

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Salihli, Köprübaşı, Demirci, Selendi ilçelerinin ardından Kula’yı ziyaret etti. Bir günde 5 ilçe ziyareti yapan Başkan Ergün, Kula’da şehitleri unutmadı. Kula şehitliğinde dua eden Başkan Ergün, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, düzenlemiş olduğu ilçe ziyaretleri kapsamında bir güne 5 ilçe sığdırdı. Başkan Ergün, Salihli ile başlayan ilçe ziyaretlerine sırasıyla Köprübaşı, Demirci, Selendi ile devam etti. Son olarak Kula ilçesini ziyaret eden Başkan Ergün’ü ilçe girişinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun karşıladı. Başkan Ergün’e ziyaretinde, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş eşlik etti.
Şehitlik Ziyaret Edildi, Şehitlere Dualar Edildi
Başkan Ergün ilçe ziyaretinde ilk olarak Kula Şehitliği’ni ziyaret etti. Burada kendisine eşlik eden ilçe belediye başkanları ile birlikte şehitler adına dua eden Başkan Ergün, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
Esnafı ve Vatandaşları Selamladı
Kula’da sokakları gezen Başkan Ergün, esnaflar ile selamlaştı, hayırlı işler diledi, vatandaşlara iyi günler diledi. İlçe merkezinin en işlek cadde ve sokaklarını gezen Başkan Ergün’e vatandaşlar sevgi seli ile karşılık verdi. Esnaf ziyaretini Kula Belediyesi önünde noktalayan Başkan Ergün, buradaki çay bahçesinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ergün ve protokol üyeleri daha katıldıkları yemek programının ardından ilçe ziyaretini sonlandırdı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.