Başkan Ergün Spor Toto Teşkilatı’nı Ziyaret Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.07.2018 16:27

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Ankara’da, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği destekler ve Manisa’daki spor yatırımları masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ve Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz da yer aldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Manisa’daki sportif yatırımlar da gündeme geldi. Teşkilat Başkanı Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkanlara çalışmalarında başarılar diledi.
“Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz”
Spora ve sporcuya yönelik desteklerinin devam edeceğini belirten Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor kadın voleybol takımları ve Jeopark Kula Belediyespor erkek voleybol takımları büyük başarılara imza attı. Manisa aldığı başarı ve gösterdiği gayretlerle voleybolda marka olma yolunda ilerliyor. Onların bu çabaları bizi spor adına umutlandırıyor. Bizler her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Spor adına yaptıkları faaliyetlerden dolayı Başkanlarımıza da teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Ergün, “Gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz”
Manisa’da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla göreve geldikleri ilk günden itibaren sportif yatırımlara ve projelere öncelik verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde binlerce çocuğumuza spor eğitiminin yanı sıra paylaşmayı, dostluğu, vatan ve millet sevgisini de aşılıyoruz. Biliyoruz ki, spor yapan bir zihin kötülüklerden uzak durur, paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğrenir. Bu anlayışla uygun her alanı spor alanına dönüştürüyor, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Spor Toto Teşkilatı’nın da bu anlamda önemli hizmetleri var. Sonuçta bu hizmeti sen yaptın, ben yaptım demeden sadece gençlerimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.