15 Temmuz Anı Defteri İmzalandı - Haberler - Cengiz ERGÜN
15.07.2018 18:58

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Manisa protokolü, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki anı defterini imzaladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de anı defterinde düşüncelerini kaleme aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve protokol üyeleri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açılan stantta 15 Temmuz anı defterini imzaladı. İmza etkinliğine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güvendere, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurulu temsilcileri katıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in ardından Başkan Cengiz Ergün anı defterini imzaladı.
“Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için”
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hazırlanan anı defteri imzalandı. Anı defterini imzalayan Başkan Ergün, “Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için” başlığıyla deftere şunları yazdı; “15 Temmuz 2016’da büyük Türk milletinin kökü dışarıda hainlere karşı gösterdiği şanlı direnişle bir destan yazıldı. Devletimizin ve milletimizin bütünlüğüne kast eden hain girişim, milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik hedefine ulaşamadı, hain planlar ihanet şebekesinin deyim yerindeyse eline yüzüne bulaştı. Bu duygularla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜvençer de burada günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklamada bulundu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.