Salihli Büyükşehir’le Değişimi Yaşadı - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.08.2018 16:26

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ağırladı. Salihli ilçesine kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu ile ortak hareket ederek, Salihli ilçemizi yaşanılabilir bir kent haline getirdik. İlçemiz modern ve büyük projeler ile adeta değişim yaşadı. Salihli, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e minnettardır” dedi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli ilçesinin çehresini değiştiren projeler ürettiğini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile ortak hareket ederek, Salihli ilçemizi yaşanılabilir bir kent haline getirdik. İlçemiz modern ve büyük projeler ile adeta değişim yaşadı. Her yaştan kesime hitap eden hizmetlerin bir bir kazandırıldığı Salihli, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e minnettardır” dedi.
Salihli’ye sözümüz vardı”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Manisa’ya hizmet için buradayız. Salihli’ye ve Salihlili hemşehrilerimize söz vermiştik. Değişim, yenilik ve modern projelerin sözünü vermiştik. Bugün geldiğimiz noktada çok şükür söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Salihli ilçemize kazandırdığımız hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Salihli için olsun, diğer tüm ilçelerimiz için olsun proje üretmeye devam ediyoruz” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.