Başkan Ergün Basketbol Adamları Derneği’ni Ağırladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
31.08.2018 08:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz Çarşamba günü, Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy’u ağırladı. Bu yıl 13.’sü yapılan “Geleneksel Basketbol Oskarları” törenlerinde kendisini “Onur Ödülü”ne layık gören Erboy ve yönetimine teşekkür eden Başkan Ergün, spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Basketbol Adamları Derneği (BAD) Başkanı Avni Erboy, geçtiğimiz Çarşamba günü MASKİ Olağan Toplantısı’nın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Derneği çalışmaları ve bu yıl 13’üncüsünü gerçekleştirecekleri “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödül töreni ile ilgili Başkan Ergün’e bilgiler veren Erboy, “Basketbolumuzda yıl içinde başarılı olanların alın terini ödüllendirmek gerektiği düşüncesiyle çıktığımız yolda 13. yılımıza girdik. Ayrıca Türk sporuna katkı verenlerin hizmetlerini unutmadığımızı yeni nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Spora ve basketbola hizmet edenleri kutluyoruz” dedi.
“Spora desteğimiz devam edecek”
Nazik ziyaretleri ve kendisini “Onur Ödülü”ne layık görmeleri nedeniyle BAD Başkanı Avni Erboy ve yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Gençlerimizi spora teşvik edebilmek adına önemli hizmetler yapmaya çalıştık. Gerek tesisleşme, gerek altyapıya verdiğimiz önemle bunun meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık. Spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.