Başkan Ergün, Sayıştay Denetçilerini Ağırladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.09.2018 16:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sayıştay Denetim Ekibi Başkanı Uzman Denetçi Arife Coşkun ve heyetini makamında ağırladı.

Sayıştay Uzman Denetçisi Arife Coşkun ve beraberindeki Sayıştay Başdenetçisi Cemil Toğrol, Denetçi Musa Hakan Tuğrel ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen de hazır bulundu. Sayıştay Uzman Denetçisi Arife Coşkun, yaptıkları denetimler çerçevesinde bilgiler verdi. Uzman Denetçi Coşkun, “MASKİ’nin, 2018 yılındaki 2. denetimini tamamladıklarını ifade ederek, yapılan faaliyetler ve işler ile ilgili memnuniyetlerini belirtti. Coşkun, tüm kamu kurumlarının yılda 2 defa denetlendiği söyleyerek, Ocak ayında MASKİ’de yeniden denetim yapacaklarını ifade etti. 

Hemşerilerimiz adına denetimde bulunuyorlar
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sayıştay Denetim ekibini makamında ağırladığı ziyarette, “Hem Büyükşehir Belediyesi hem de MASKİ olarak il genelinde büyük projeler hayata geçiriyoruz. Sayıştay da hayata geçirdiğimiz yatırımları incelemek üzere MASKİ’de 3 haftalık bir denetim gerçekleştirdi. Kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve yasal çerçevede kullanılması noktasında hemşerilerimiz ve Meclis adına denetim yapmaktadırlar. Denetim Ekibi Başkanı Uzman Denetçi Arife Coşkun da yapılan faaliyetler ile ilgili olumlu izlenimlerini bizlerle paylaştılar. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.